Cautare

640 de rezultate pentru "note la titularizare bistrita nasaud" (5.97 secunde)
Bijuterii pe patru roti la Retro-parada primaverii unde participa 80 de masini de epoca. Evenimentul are loc in acest weekend in Mures si Bistrita Nasaud.
Un om a murit duminica, dupa ce avionul de mici dimenisiuni pe care il pilota a cazut in lacul Colibita din judetul Bistrita-Nasaud.
Iar cele 557 de voturi obtinute de Anghel ar fi putut trece si drept un castig al PC la capitolul democratie in partid. ... Si asta se intampla la doar cateva minute dupa ce Dan Voiculescu se bucurase ca are in partidul sau o astfel de democratie.
In semn de protest fata de pozitia Austriei, liderul AUR Bistrita-Nasaud a retras produsele austriece din magazinele sale. Dragos Harjoaba spune ca nu va comercializa bauturi racoritoare si energizante produse in Austria.
Potrivit DIICOT, in urma perchezitiilor au fost descoperite numeroase bunuri sustrase de cei in cauza (camere video, telefoane mobile etc.) si au fost conduse mai multe persoane la sediul organelor de urmarire penala in vederea audierii lor si a efectuarii altor acte procedurale.
Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere, a vorbit in aceasta seara, la B1TV, la Breaking News, despre pericolele conducerii sub influenta bauturilor alcoolice. "Apropo de Germania, eram la Munchen si cautam o adresa.
"Nu am facut politie politica, dar am dat note la securitate", aceasta a fost declaratia pe care deputatul PSD Alin Teodorescu a facut-o in cursul zilei de vineri.
“Au fost si note de zero si zero barat, dar si note de zece. Am stabilit reguli de calcul clare, tinand cont de notarea practicata la scoala“, a declarat Ancuta Abrudan, purtatorul de cuvant al PSD Cluj. ... PSD a furat la putere, fura si in opozitie.
Cristian Presura, inventatorul roman angajat la Philips: Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor:
Deputatul galatean Bogdan Ciuca continua sa declare ca fostii umanisti il sprijina pe Dan Voiculescu in lupta presedintelui conservator de a demonstra ca nu a facut politie politica Prezent vineri la Galati, Bogdan Ciuca, purtator de cuvint al conservatorilor si lider al grupului parlamentar PC din Camera Deputatilor, nu a ezitat sa declare ca subiectul "Felix" este unul creat artificial de anumite persoane.
Presedintele Traian Basescu ia din ce in ce mai in serios subiectul dosarelor de la CNSAS. ... "Eu am facut ce a trebuit sa fac", declara la un moment dat Traian Basescu, lasand loc de interpretari negative din partea dusmanilor, astfel incat a completat ieri:
Rectorul Nicolae Badea a recunoscut joi ca a colaborat cu Securitatea si ca acelasi lucru l-a facut si ministrul Educatiei, Mihail Hardau, in calitate de director educativ de camin la acea vreme. ... Acesta a precizat ca a trimis regulat Securitatii note informative despre studentii straini care studiau la Iasi.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a respins ieri informatiile privind colaborarea sa cu Securitatea, precizand ca nu a facut politie politica, nu a avut angajament, nu a semnat note informative si nu a avut nume conspirativ, solicitand CNSAS sa ii faca public dosarul, daca exista.
Mircea Dinescu, membru CNSAS a declarat marti ca "verdictul final se stie", adaugand ca el s-a abtinut de la vot. ... Mona Musca a afirmat ca, daca intr-adevar CNSAS se va pronunta in acest mod, oficial, la dresa ei, va contesta in instanta.
Aleodor Francu, fostul sef al Cancelariei premierului, sustine ca nu a facut nimanui niciun rau prin cele doua informari tehnice care au ajuns la Securitate fara stirea sa. ... "Ma bucur ca am avut ocazia sa vad toate documentele care ma privesc si se afla la CNSAS.
Iordanescu a fost, potrivit declaratiilor sale, unul dintre putinii copii pe care Securitatea a incercat sa-i racoleze, insa, fiu de disident, acesta a refuzat oferta si nu a putut fi convins nici prin santaj, fiind ulterior urmarit de securisti pana la Revolutia din 1989.
Fostul ministru al Justitiei senatorul Rodica Stanoiu a declarat intr-o emisiune televizata ca o persoana care este si acum implicata in viata publica a avertizat-o, cand era ministru, ca dosarul ei "Sanda" de la Securitate a fost modificat.
Audierea a fost facuta la cererea Rodicai Stanoiu, care a solicitat expres Colegiului o noua intalnire, la care sa fie prezenta impreuna cu avocatul, inainte de votul final.
note explicative atasate la bilantul contabil, audit obligatoriu, contabili numai cu facultate si certificat de calitate ISO pentru a putea participa la licitatii.
Grupul de Investigatii Politice sustine ca activitatea de politie politica a SRI este coordonata de doi "apropiati" ai pretedintelui Traian Basescu si ca presedintele este complice la aceste practici din perspectiva calitatii sale de beneficiar al informatiilor.
google-analytics.com